Zajímavá hra, která vás chytne, protože je velmi akční a bude vás bavit – to všechno splňuje laser game Lazerfun Praha, která je atraktivní, společenskou, akční, týmovou hrou, která určitě osloví všechny nadšence stříleček. Nemusíte hrát na počítači. Můžete zažít opravdu jedinečný akční zážitek na vaši vlastní kůži, bez virtuálního světa. Je lepší, když se vy stanete panáčkem ve hře a budete své pohyby ovládat a všechno bude pro vás zajímavější. Nejlepší na tom je, že tahle akční hra je pro týmy. Můžete si sestavit tým s kolegy z práce, kamarády, rodinou, využít tohle prostředí pro dětskou oslavu. Nezáleží na věku, je to pro všechny ty z vás, kteří jsou pro akční zábavu.

billboard-right

  • Máme pro vás několik výhod, které můžete u nás uplatnit. Vždy si vážíme věrnosti všech klientů, kteří k nám přišli. Chceme, abyste přišli zase, tak proto nabízíme velmi efektivní věrnostní program, který bude zajímavou složkou pro vás. Vždy dostanete nějaký bendit, když přijede znovu. Budete to mít levnější. Také se snažíme, abyste měli u nás kde zaparkovat, proto pro vás máme i parkoviště, protože víme, jaké to je v Praze s parkováním. U nás na webu najdete i mapu, jak se k nám dostat buď pěšky, nebo veřejnou dopravou, která zahrnuje tramvaje, metro a tak podobně.

DSC8052

Zábava, co se neomrzí

Nemyslete si, že byste příště neměli u nás co hrát. Máme několik zajímavých her a typů herní strategie, které jsou doporučeny třeba pro různé úrovně, v jaké se váš tým nachází. Nemusíte pořád hrát jednoduché hry pro začátečníky. Můžete i zkusit třeba takové hry, které jsou už pro pokročilejší hráče, to je bez pochyb.
Vše je bezpečné, nebudete mít z toho žádné zranění a tak dále. Všechno se vám bude moc líbit. Určitě všechno první zkuste na vlastní kůži, abyste si vy sami co nejefektivněji mohli udělat obrázek. Hned vytvořte rezervaci.